Resultaten voor vlaams woningfonds lening

 
 
vlaams woningfonds lening
 
Sociale lening - Stad Oostende.
scroll naar links scroll naar rechts. Kopen en verkopen. Sociale kredietverleners staan binnen specifieke voorwaarden leningen toe om een eigen woning of appartement te bouwen, kopen of verbouwen. De voorwaarden die de leningsmaatschappijen moeten toepassen, verschillen sterk en kunnen betrekking hebben op o.m. de waarde van de woning, het eigendomsbezit, de minimum en maximum oppervlakte van de grond en van de woning en op het inkomen van de kredietaanvragers. Dergelijke leningen tegen een lagere rentevoet zijn te verkrijgen voor zowel nieuwbouw als voor de aankoop en de verbouwing van bestaande panden of appartementen. In Oostende zijn volgende maatschappijen actief.: T 059/70.78.63 of email naar: info@wvwk.be. Zitdag; dinsdag tussen 9u30 en 16u00. Verder op afspraak. Het Vlaams Woningfonds van de grote gezinnen. Verder Winkelen
https://www.ikkoopuwhuis.be/
Vlaams Woningfonds - Lokaal Bestuur Geraardsbergen.
Alles aanvaarden Alleen essentiële cookies Beheer mijn cookies. Menu Lokaal Bestuur Geraardsbergen. Wat zoek je? Bouwen en verbouwen. Milieu en duurzaamheid. Veiligheid en preventie. Inname openbaar domein. Premies en subsidies. Vergunningen voor ondernemingen. Een eigen zaak starten. Een eigen zaak starten. CC De Abdij. Uit in Geraardsbergen. Drugs en verslavingen. Huis van het Kind. Hulp voor Oekraïne. Lokale premie voor mantelzorgers. Minder mobielen centrale. Bijzonder comité sociale dienst. Geraardsbergen in cijfers. Openbaarheid van bestuur. Premies en subsidies. Raad voor maatschappelijk welzijn. Werken bij het lokaal bestuur. scroll naar links scroll naar rechts. Gezien de COVID-19 pandemie is de dienstverlening mogelijk aangepast. U informeert zich best vooraf bij de betreffende organisatie. Het Vlaams Woningfonds kent sociale woonkredieten toe aan gezinnen en alleenstaanden met een begrensd inkomen voor.:
dehuisopkoper.be
Vlaams Woningfonds Kortrijk.
Het Vlaams Woningfonds verhuurt ook sociale woningen en focust op gezinnen met 5 of meer leden. Wie zich inschrijft, komt op een wachtlijst terecht. Wanneer er een geschikte woning vrijkomt, word je gecontacteerd. In Kortrijk beschikt het Vlaams Woningfonds over 92 woningen.
hypotheekvoordeel.be
Lenen bij het Vlaams Woningfonds Berlaar.
Home Lenen bij het Vlaams Woningfonds. Lenen bij het Vlaams Woningfonds. Bij het Vlaams Woningfonds kan je terecht voor een bijzondere sociale lening. Dat is een goedkoop woonkrediet voor de aankoop of het behoud van een woning/appartement, eventueel gecombineerd met werken of voor werken aan woning/appartement.
Woonlening Vlaams Woningfonds - Gemeente Haacht.
Woonlening Vlaams Woningfonds. Wil jeeen woning kopen en heb je een bescheiden inkomen? Dan kan jemisschien rekenen op een lening van het Vlaams Woningfonds. Het Vlaams Woningfonds kent sociale hypothecaire leningen toe aan gezinnen en alleenstaanden met een bescheiden inkomen voor.:
Hoeveel kan ik lenen? WoonWel.
Hoe vraag ik een lening aan? Hoeveel kan ik lenen? Hoeveel je kan lenen, hangt af van waarvoor je wil lenen. Het wordt bepaald door de geschatte verkoopwaarde van de woning waarvoor je wil lenen, eventueel na uitvoering van verbouwingswerken. Je kan lenen.: voor de aankoop van een woning onder het stelsel van registratierechten en eventueel werken uit te voeren. voor de aankoop van een woning onder het btw-stelsel. voor de aankoop van een sociale koopwoning. om een eigen woning te verbouwen. om een woning te behouden na een relatiebreuk. Voor de aankoop van een woning onder het stelsel van registratierechten en eventueel werken uit te voeren. Je kan alleen lenen als de geschatte verkoopwaarde van de woning niet te hoog is, nadat je eventuele renovatiewerken uitvoerde. Een schatter van het Vlaams Woningfondsbepaalt deze verkoopwaarde. In de tabel lees je hoeveel de woning, inclusief de grond, maximaal waard mag zijn. Dit is de geschatte vrijwillige openbare verkoopwaarde van de afgewerkte woning. De prijs mag hoger zijn.: als je bij jouw aanvraag een kind jonger dan 6 hebt. als je 3 of meer personen ten laste hebt. als de woning in cluster 1 of 2 ligt. Maximale waarde van de woning.
Voordeel van lenen bij Vlaams Woningfonds: lage rentevoeten Goedgezind.be by Gezinsbond.
Zowel gezinnen als alleenstaanden kunnen dankzij een lening van het Vlaams Woningfonds een eigen woning kopen, behouden en/of renoveren. Veel gezinnen doen dat dan ook. In 2020 werden er 1.743 woonkredieten toegekend. Grote gezinnen en alleenstaand. Gezinnen met minstens drie kinderen zijn een belangrijke groep 35,57, procent, op de voet gevolgd door alleenstaande ouders 25,07, procent. De gemiddelde waarde van een woning was vorig jaar 223.154 euro. Het woonkrediet zorgde daarbij voor bijna 78 procent van de financiering. Met een Vlaamse woonlening geniet je van een uiterst lage rentevoet vanaf 1,60, in functie van de looptijd. Daarnaast kan je lenen tot 100 van de kostprijs of waarde van de woning.
Vlaams woningfonds Welkom op de website van de gemeente Schelle.
Bijzondere sociale lening. Bij het Vlaams Woningfonds kan je terecht voor een goedkoop woonkrediet voor.: - de aankoop of het behoud van een woning/appartement eventueel gecombineerd met werken. - werken aan woning of appartement. Om een woonkrediet te krijgen moet aan een aantal voorwaarden voldaan zijn.
Vlaamse woonlening - Gemeente Bierbeek.
Combinatie met energetische renovatielening. Is uw woning of appartement niet energiezuinig en plant u een grondige energetische renovatie, dan kunt u onder bepaalde voorwaarden samen met de Vlaamse woonlening een renteloze energetische lening afsluiten bij het Vlaams Woningfonds. Om u in te schrijven voor de Vlaamse woonlening, maakt u een afspraak met het Vlaams Woningfonds in uw provincie of met een sociale huisvestingsmaatschappij SHM die de Vlaamse woonlening verstrekt.
Vlaams Woningfonds - Wonen in GAOZ.
Meet in Genk. Waarmee kunnen we je helpen? scroll naar links scroll naar rechts. Het Vlaams Woningfonds kent sociale woonkredieten toe aan gezinnen en alleenstaanden met een reglementair begrensd inkomen voor.: de aankoop van een woning of appartement eventueel gecombineerd met werken.; het behoud van een woning of appartement ingeval van een echtscheidingsprocedure of beëindiging van de samenwoning eventueel gecombineerd met werken.; werken aan een woning of appartement. Ben je op zoek zijn naar een hypothecaire lening aan een sociaal tarief.
Woonkrediet van het Vlaams Woningfonds Vlaanderen.be.
De kantoren van het Vlaams Woningfonds zijn elke werkdag open. Voor vragen over een woonkrediet of huurwaarborglening moet u altijd een afspraak maken. Het Vlaams Woningfonds is telefonisch uitsluitend in de voormiddag en per mail bereikbaar. Sociale lening bij een erkende kredietmaatschappij.
Woonkrediet Vlaams Woningfonds - Gemeente Opwijk.
Woonkrediet Vlaams Woningfonds. Woonkrediet Vlaams Woningfonds. Het Vlaams Woningfonds kent voordelige woonleningen, met een vaste rentevoet van 2, toe aan gezinnen en alleenstaanden met een bescheiden inkomen voor.: de aankoop van een woning of sociale koopwoning. het behoud van een woning. de renovatie, verbetering of aanpassing van een woning. de aankoop en renovatie van een woning. het behoud en renovatie van een woning. Wanneer je interesse hebt in een lening bij het Vlaams Woningfonds, kan je de precieze voorwaarden nagaan via hun website, of leg je een afspraak vast in een van de provinciale kantoren.: Sociaal Huis, Gasthuisstraat 2, Asse.

Contacteer ons