Gratis Vochtdiagnose Van Mijn Woning
Klik hier

Contact

Vochtproblemen? Vraag hier uw gratis offerte aan

Bij DryHouse bent u aan het juiste adres om voorgoed komaf te maken met hardnekkige vochtproblemen.

Als bedrijf gespecialiseerd in vochtbestrijding zijn we in heel Vlaanderen beschikbaar en tot uw dienst! Bij DryHouse nemen we elk vochtprobleem serieus en komen onze technisch adviseurs met plezier een vrijblijvende vochtdiagnose uitvoeren. Wij lichten u ook in over de mogelijkheden om de vochtproblemen te bestrijden en stellen een gratis prijsofferte op.Vochtproblemen in uw woning?

Vochtproblemen zijn delicaat en moeilijk te diagnosticeren en vragen om gespecialiseerde aanpak door ervaren vakmensen. Ze kunnen niet alleen erg veel schade aan uw woning veroorzaken maar kunnen, indien niet tijdig aangepakt, een ware aanslag op uw gezondheid betekenen. Toch zijn er nog veel eigenaars die de vochtproblemen in hun woonst negeren en hopen dat ze vanzelf weer verdwijnen omdat ze de kosten van vochtbestrijding niet kunnen of willen opbrengen. Daarom is het belangrijk te weten dat vochtbestrijding wordt beschouwd als een noodzakelijke verbetering van uw woning en een onontbeerlijke vorm van onderhoud.

Op onze website vindt u uitgebreid alle nodige informatie over de beschikbare premies, tips om een succesvolle subsidie-aanvraag te doen en een verklarende woordenlijst om u wegwijs te maken tussen de wettelijke voorwaarden en juridische termen. En natuurlijk mag u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze experts in vochtbestrijding.

Wenst u meer informatie over de meest voorkomende vochtproblemen en hoe deze worden aangepakt?

Bezoek dan de algemene website van DryHouse

Bezoek de website van DryPlan
DryPlan