Resultaten voor sociale lening

 
 
sociale lening
 
Kredieten voor sociale en duurzame projecten Agentschap Innoveren en Ondernemen. vlaio-loading-full.
De ngo werkt daarvoor samen met Hefboom. Kom op tegen Kanker ondersteunt al langer zorgorganisaties zonder winstoogmerk via toelagen, maar geeft dus nu via een lening ook een duwtje in de rug van sociale ondernemingen met een commercieel doel. zowel organisaties die nog op een idee broeden als starters en bestaande bedrijven kunnen aankloppen voor financiering of inhoudelijke ondersteuning.;
https://www.leemanskredieten.be/
Over de Onesto-leningen - Onesto.
Op de pagina met Juridische informatie vind je meer details en kan je je persoonlijke voorkeuren aanpassen. Je leest er ook hoe je zelf de cookie-instellingen van je browser wijzigt. Stappenplan: woning kopen. Stappenplan: woning behouden na scheiding. Hoeveel kan je lenen? Wie zijn we? Waarom Onesto kiezen? Over de Onesto-leningen. Klanten aan het woord. Stappenplan: woning kopen. Stappenplan: woning behouden na scheiding. Hoeveel kan je lenen? Wie zijn we? Waarom Onesto kiezen? Over de Onesto-leningen. Klanten aan het woord. Over de Onesto-leningen. Over de Onesto-leningen. Over de Onesto-leningen. Een Onesto-lening is een beetje speciaal. Anders dan een lening bij de bank, anders dan een sociale lening. We zetten de voorwaarden en specifieke kenmerken op een rij.
dehuisopkoper.be
Volkshaard Volkshaard Gent.
Bekijk onze woningen. Kandidaat-huurders kunnen vanaf nu hun plaats op de wachtlijst raadplegen. Mijn plaats op de wachtlijst. Fusie Habitare, Kleine Landeigendom Het Volk Volkshaard. 1 juli 2022. Fusie Habitare, Kleine Landeigendom Het Volk Volkshaard. VOLuit - Op visite bij. dioramabouwer Patrick extra foto's.' 8 april 2022. Op visite bij. dioramabouwer Patrick extra foto's.' Kandidaat-huurders kunnen vanaf nu hun plaats op de wachtlijst online raadplegen. 22 februari 2022. Kandidaat-huurders kunnen nu ook hun plaats op de wachtlijst online raadplegen. Bekijk alle nieuws. Volkshaard biedt kwalitatieve woningen aan en draagt bij tot het creëren van een thuis voor mensen met een bescheiden inkomen. Meer over ons Ons werkingsgebied. Hebt u vragen? Wij helpen u graag verder! Veelgestelde vragen Contacteer ons. Sociale huisvestingsmaatschappij Volkshaard bv is actief in 20 gemeenten van het arrondissement Gent-Eeklo. Ons gemotiveerd team zet zich dagdagelijks in voor het bouwen, renoveren, onderhouden en verhuren van zo'n' 6.800 sociale woningen. Bovendien bouwen en verkopen we ook sociale woningen en bemiddelen we in sociale leningen. Ik wil huren. Hoe schrijf ik mij in? Waar kan ik wonen? Wachtlijst en huurpremie. Ik krijg een woning toegewezen.
hypotheekvoordeel.be
Home.
Het kopen van een sociale koopwoning in het arrondissement Dendermonde. GEMEENTE LEBBEKE STELT TE KOOP: Sociale kavel - Lebbeke, Rossevaalstraat 42. Bijkomende informatie over de sociale kavel. Ligging Lebbeke, Rossevaalstraat 42. Schrijf je in bij SBK-Dendermonde voor het register 'Lebbeke' sociale kavel'' vóór 6 juni 2022.
Sociale leningen - Gemeente Kalmthout kalmthout.be.
Onder bepaalde voorwaarden kan je een sociale lening aangaan voor de aankoop of het bouwen van een woning. Dit is vooral interessant als je een bescheiden inkomen hebt en als het om een bescheiden woning gaat. Wil je meer weten over sociale leningen? Dan kan je terecht op de website voor sociale leningen of Wonen Vlaanderen. Wij zetten de belangrijkste sociale leningen alvast even voor je op een rijtje. Vlaamse woonlening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal VMSW beslist wie in aanmerking komt voor een sociale lening waarmee je een bescheiden private of sociale woning kan kopen, bouwen en/of renoveren. Vlaams Woningfonds VWF. Het Vlaams Woningfonds kent sociale hypothecaire leningen toe aan gezinnen met minstens 1 kind ten laste en een begrensd inkomen.
Kopen - Sociaal Lenen - Woondienst regio Izegem.
U bent hier Home Kopen Sociaal Lenen. Maak je keuze. U kan een sociale lening aangaan via het Vlaams Woningfonds. Meer informatie vindt u via deze link. Woondienst Regio Izegem. T 32 0 51 32 16 22. VOLG ONS OP Facebook.
Sociaal of goedkoop lenen - Lokaal bestuur Boom.
In Vlaanderen bestaan verschillende mogelijkheden om een goedkope of sociale lening af te sluiten voor de aankoop, de renovatie of verbouwing van een woning of appartement. Gezinnen en alleenstaanden, met of zonder kinderen, en met een beperkt inkomen kunnen terecht bij het Vlaams Woningfonds VWF voor een goedkope woonlening.
Geld lenen Alleenstaande Ouders.
Een sociale lening bij het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Sociale lening als je in Brussel gaat wonen. Je kan bij het Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een hypothecaire lening aanvragen om een woning in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te kopen, te bouwen of te verbeteren. Soms kan je deze lening ook gebruiken om een andere hypothecaire lening af te betalen. Het maximuminkomen van het gezin mag niet hoger zijn dan 45.000 euro voor een alleenstaande; 55.000 euro voor een gezin met twee of meer personen wanneer de aanvrager maar over één inkomen beschikt en 70.000 euro wanneer minstens twee personen van het gezin over een inkomen beschikken.
Sociale lening - Sociaal Huis/OCMW Aartselaar.
Vrijwilligerswerk voor het Sociaal Huis OCMW. Steunmaatregelen vrije tijd. Tussenkomst bij vrijetijdsactiviteiten. Kopen en verkopen. Voor de financiering van je nieuwbouw, je aankoop en of verbouwing van een woning kan je onder bepaalde voorwaarden beroep doen op een sociale lening. Twee stelsels sociale leningen. De Vlaamse Woonlening, de sociale lening van het Vlaams Woningfonds.
Sociaal Woonkrediet voor het kopen, bouwen, verbouwen en behouden van een bescheiden woning.
Ontdek jouw voordelen. Sociaal Woonkrediet voor het kopen, bouwen, verbouwen en behouden van een bescheiden woning. Ontdek jouw voordelen. Het Secretariaat van de vzw Sociaal Woonkrediet staat ten dienste van haar leden, de sociale kredietmaatschappijen in de drie landsdelen. Zij ondersteunt de maatschappijen op diverse vlakken en verschaft hen informatie m.b.t.
Waar kan ik een sociale lening aanvragen?
Wij raden je aan om bij de aankoop van je woning contact op te nemen met het Vlaams Woningfonds alvorens je een verkoopovereenkomst ondertekent. Ook hier kan je via de tool simulatie zelf onderzoeken of je in aanmerking komt voor een goedkoop woonkrediet. Vergeet niet jouw laatste aanslagbiljet van de belastingen bij de hand te houden. Erkende Kredietmaatschappijen EKM's.' De Vlaamse regering erkent momenteel 17 kredietmaatschappijen die sociale leningen kunnen toekennen voor het kopen, bouwen of renoveren van een bescheiden woning.
Vlaamse woonlening Vlaams Woningfonds.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Uiterst voordelige woonkredieten voor gezinnen en alleenstaanden met een reglementair begrensd inkomen. Doe de simulatie. Bedrag en rentevoet. Het Vlaams Woningfonds verstrekt de Vlaamse woonlening aan gezinnen en alleenstaanden met een reglementair begrensd inkomen voor.: de aankoop van een woning of appartement eventueel gecombineerd met werken.; het behoud van een woning of appartement ingeval van een echtscheidingsprocedure of beëindiging van de samenwoning eventueel gecombineerd met werken.; werken aan een woning of appartement. Het Vlaams Woningfonds verstrekt voordelige hypothecaire kredieten en renteloze huurwaarborgleningen en verhuurt sociale woningen.

Contacteer ons